Care este valoarea sumei pe care o pot primi la un imprumut rapid?

Care este valoarea sumei pe care o pot primi la un imprumut rapid?

Companiile nebancare au propriile criterii de selectie atunci cand este vorba despre modul in care evalueaza fiecare client, de aceea, atat timp cat indeplinesti aceste criteria atunci poti primi chiar si o suma mult mai mare decat cea pe care ai solicitat-o initial, sau, dimpotriva, in cazul in care nu indeplinesti toate criteriile solicitate de catre acestea, poti primi o suma mult mai mica. Fiind vorba despre imprumuturi rapide fara acte nu trebuie sa crezi ca nu o sa treci printr-o procedura de verificare care este foarte riguroasa. Desigur, nu o sa ai parte de procedurile care se aplica de catre banci, insa, chiar daca este vorba despre credite rapide online nu trebuie sa omiti faptul ca societatile nebancare utilizeaza acelasi mod de abordare precumalte companii finnaciare si anume acela de castigare a increderii lor. Atat timp cat le castigi increderea, vei beneficia fara nicio problema de ofertele de tip “ofer bani imprumut”. Insa, asa cum am mentionat, cu siguranta este mult mai simplu sa primesti un imprumut rapid decat in cazul bancilor, deoarece procesul este unul online si nu trebuie sa te deplasezi la sediul companiei nebancare. Si, nu uita ca din ce in ce mai multe companii care ofera credite rapide online apar in Romania, iar site-ul nostru ti le ofera, intotdeauna, pe cele mai bune dintre cele mai bune.

Zaplo.ro, un partener de nadejde ori de cate ori ai nevoie

Oricare persoana interesata de contractarea unor credite rapide online pentru o perioada scurta de timp se poate bucura acum de avantajele oferite de serviciile Zaplo. Daca persoana este la primul imprumut, atunci se va bucura de o dobanda de 0% la acordarea creditului, acesta fiind pana in prezent una dintre cele mai bune oferte de imprumuturi rapide fara acte.

  • Pentru un credit in valoare de 600 Ron, care se intinde pe perioada maxima de rambursare (30 de zile), clientul nu va plati niciun fel de dobanda (valoarea dobanzii este de 0%). Trebuie retinut ca aceasta este suma maxima care se poate imprumuta la primul imprumut. Valoarea sumei imprumutate creste de la cel de-al doilea imprumut realizat de aceeasi persoana.
  • In cazul in care acesta solicita un imprumut rapid in valoare de 1000 Ron, pe aceeasi durata de timp (30 de zile) atunci acesta va trebui sa ramburseze suma de 1284 Ron, adica o dobanda de 284 Ron.
  • De la cel de-al treilea imprumut, clientul poate beneficia de o imprumutarea unei sume mai mari de 1250 Ron. De exemplu, daca acesta alege sa solicite suma maxima care se poate acorda pentru credite rapide online de catre Zaplo, adica 1500 Ron, pentru perioada maxima de acordare (30 de zile), dobanda care trebuie achitata este in valoare de 426 Ron.

Viacredit.ro nu te lasa niciodata atunci cand iti este greu

Procedura de urmat in solicitarea unui imprumut rapid de la VivaCredit.ro este usor de realizat, clientul avand la dispozitie un calculator credit, unde isi poate calcula ratele de dobanda in functie de suma de bani imprumutata si de perioada de rambursare a acesteia. Este bine de stiut ca imprumuturi rapide fara acte de la Viva Credit trebuie rambursate pana in maximum 35 de zile de la data aprobarii si virarii banilor, iar suma maxima de care poate beneficia o persoana este de 1000 Ron. Pentru a obtine oferte de tip “ofer bani imprumut”de la VivaCredit.ro trebuie sa prezinti cartea de identitate, precum si alte documente/acte care vor justifica bonitatea financiara.

Ferratum.ro, prietenul la nevoie se cunoaste!

Ferratum.ro acorda -imprumuturi rapide fara acte in limta a maxim 1400 Ron, cu o perioada de rambursare de 45 de zile. In cazul in care un client se afla la prima sa solicitare, acesta beneficiaza de credit gratis, daca acesta este achitat fara nicio intarziere, la data scadenta.

  • Pentru clientii care solicita un imprumut rapid online de la Ferratum in valoare de 500 Ron, cu rambursare in 15 zile, costul total al imprumutului va fi de 609 Ron.
  • In cazul in care un client doreste o suma de 1000 Ron, atunci acesta poate opta pentru o returnare fie in termen de 15, 30 sau 45 de zile a imprumutului rapid.
  • Suma maxima care se poate imprumuta de la Ferratum.ro in materie de credite rapide online este in cuantum de 1400 Ron si poate fi returnata tot in aceeasi termeni de 15, 30 sau 45 de zile.

Provident.ro iti ofera un imprumut rapid cu valoare mare

Provident este una dintre putinele societati care ofera credite rapide online de pana la 10000 Ron, aceasta fiind limita maxima de creditare oferita clientilor. In cazul accesarii oricarei sume cu exceptia sumei maxime, aceasta poate fi returnata sub forma ratelor lunare, pe perioada de timp de 12, 15 sau 18 luni.

  • In cazul in care doresti sa imprumuti suma de 5000 Ron, cu plata saptamanala, pe un termen de 68 de saptamani, atunci o sa ai de achitat o rata saptamanala in valoare de 156 Ron.
  • Pentru imprumuturi rapide fara acte in valoare de 7500 Ron, plata va fi lunara, pe un termen la alegere de 12, 15 sau 18 luni, cu urmatoarele costuri ca rata lunara, in functie de termenul de rambursare.
  • Suma maxima care se poate imprumuta de la Provident.ro in cadrul ofertei de tip “ofer bani imprumut este in valoare de 10000 Ron. Termenul de rambursare este de 15 sau 18 luni.

Bucura-te, asadar, prin intermediul site-ului nostru de ofertele de imprumut rapid ai adevaratilor campioni in materie de credite rapide online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *